Κόσμος

Η στιγμή που 16χρονος επιτίθεται σε 68χρονη ομογενή στη Νέα Υόρκη – Την λήστεψε όσο ήταν λιπόθυμη στο δρόμο

Η στιγμή που 16χρονος επιτίθεται σε 68χρονη ομογενή στη Νέα Υόρκη - Την λήστεψε όσο ήταν λιπόθυμη στο δρόμο

Σοκ προκαλεί η στιγμή που ένας 16χρονος επιτίθεται σε 68χρονη ομογενή σε περιοχή στη Νέα Υόρκη προκειμένου να τη ληστέψει. Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές.

Είναι περίπου οκτώ το πρωί του Σαββάτου (14.04.2024) και η 68χρονη Ειρήνη Ταχλιαμπούρη πηγαίνει στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Υόρκη. Την ώρα που η ομογενής ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ένας νεαρός μαυροφορεμένος τρέχει πίσω της και την σπρώχνει αιφνιδιαστικά με σκοπό να τη ληστέψει.

Ο δράστης της έκλεψε την τσάντα που είχε το κινητό, την πιστωτική της κάρτα, 300 δολάρια σε μετρητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγε.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης και της ληστείας από κάμερες που κατέγραφαν εκείνο το σημείο.

Όμως το εγκατέλειψε σε κοντινή απόσταση, οι Αρχές το βρήκαν, ταυτοποίησαν τα τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τον συνέλαβαν.

Ο16χρονος δράστης είναι υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τυλίγοντας την μπλούζα που φορούσε γύρω από τον λαιμό του.

Ο νεαρός κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, διάρρηξη και κλοπή ξένης περιουσίας. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές.

Η οικογένεια της Ειρήνης Ταχλιαμπούρη απευθύνει έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της νοσηλείας της.

 

To άρθρο Η στιγμή που 16χρονος επιτίθεται σε 68χρονη ομογενή στη Νέα Υόρκη – Την λήστεψε όσο ήταν λιπόθυμη στο δρόμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button