Πολιτική

Να αναβληθούν οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ λόγω κακοκαιρίας ζητά ο Στέφανος Τζουμάκας

Την αναβολή των διαδικασιών εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητά ο Στέφανος Τζουμάκας, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που πλήττει τη χώρα μας και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, που δηλώνει την αλληλεγγύη του στους πληγέντες, τόνισε ότι υπάρχουν «διαχρονικές ευθύνες» για το ότι οι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη «δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας».

Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Στέφανος Τζουμάκας σημείωσε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει έμπρακτα και με κάθε μέσο τις περιοχές και τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Υπενθυμίζεται πως και ο συνυποψήφιός του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη μετάθεση των εκλογών, λόγω της κακοκαιρίας.

«Πρώτα η ζωή»

Αναλυτικά, ο κ. Τζουμάκας αναφέρει τα εξής:

«Η χώρα διέρχεται δοκιμασία. Μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονται.

Θέλω να δηλώσω την αλληλεγγύη μου σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων και τη θέληση μου να αγωνιστώ για την αποκατάσταση.

Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη Ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας.

Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται.

Πρώτα η Ζωή!»

Related Articles

Back to top button