Θεσσαλία

Άριστη συνεργασία ΓΕΛ Φαρκαδόνας και ΑΣΠΑΙΤΕ: Ενίσχυση της Εκπαιδευτικής Πρακτικής

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ευχαριστεί το ΓΕΛ Φαρκαδόνας για τη στήριξη και την πολύτιμη εμπειρία που προσέφερε στους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς μέσω των Πρακτικών Ασκήσεων Διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα η ευχαριστήρια επιστολή στο ΓΕΛ Φαρκαδόνας ανέφερε τα εξής:

Με την ολοκλήρωση των Πρακτικών Ασκήσεων Διδασκαλίας (ΠΑΔ), θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και τη θετική στάση της σχολικής σας μονάδας απέναντι στους σπουδαστές/τριες της Σχολής μας. Η δυνατότητα που παρέχετε στους σπουδαστές/τριες μας, μελλοντικούς εκπαιδευτικούς, να πειραματιστούν σε πραγματικά μαθησιακά περιβάλλοντα, προσδίδει εγκυρότητα και αξιοπιστία στις θεωρητικές τους γνώσεις. Επιπροσθέτως, τους δίνετε τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις διδακτικές πρακτικές τους σε συνθήκες πραγματικής τάξης και να ευαισθητοποιηθούν σε προβλήματα καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Παράλληλα, καταθέτουμε τις ευχαριστίες μας στους επόπτες καθηγητές/τριες του σχολείου σας και συγκεκριμένα στην αξιότιμη κα Καλαμπάκα Αρετή για την ουσιαστική συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή της Πρακτικής Άσκησης Διδασκαλίας, στηρίζοντας με τις γνώσεις της και τη θετική στάση της το σύνολο της διαδικασίας. Ελπίζουμε στη μελλοντική συνεργασία μας με στόχους βελτιστοποίησης, επανατροφοδότησης και άρσης των όποιων δυσκολιών και εμποδίων που τυχόν προκύψουν.

The post Άριστη συνεργασία ΓΕΛ Φαρκαδόνας και ΑΣΠΑΙΤΕ: Ενίσχυση της Εκπαιδευτικής Πρακτικής appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button