Πολιτική

Γερουλάνος σε Δούκα και Ανδρουλάκη: Σοβαρευτείτε! Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν

Γερουλάνος σε Δούκα και Ανδρουλάκη: Σοβαρευτείτε! Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν

Θέση για την αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για Πρόεδρο του Κινήματος πήρε ο έτερος υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος. 

Ο Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του στα social media καλεί όλες τις πλευρές να μην δημιουργούν τεχνητές εντάσεις – κοιτάζοντας περισσότερο προς την πλευρά του Χάρη Δούκα ο οποίος με μια ανάρτηση επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο. Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν. Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα», αναφέρει ο Παύλος Γερουλάνος.

Τι προηγήθηκε

Ο Χάρης Δούκας με μια ανάρτηση σε έντονο ύφος με την οποία απευθυνόταν στον Νίκο Ανδρουλάκη μιλούσε για προσωπικές επιθέσεις εναντίον του από στενούς συνεργάτες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τον κάλεσε να πάρει θέση αλλιώς όπως αναφέρει θα είναι συνυπεύθυνος.  «Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και μάλιστα κατηγορεί την πλευρά Ανδρουλάκη ότι αναπαράγει την λάσπη του Μαξίμου εναντίον του.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη: «Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση.

To άρθρο Γερουλάνος σε Δούκα και Ανδρουλάκη: Σοβαρευτείτε! Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button