Τοπικά

Επιμνημόσυνη δέηση στη Φαρκαδόνα για τους αδικοχαμένους μαθητές του δυστυχήματος στον Μαλιακό

Μνήμες από το τραγικό δυστύχημα στο «πέταλο» του Μαλιακού, που σημειώθηκε σαν σήμερα, πριν 20 χρόνια, και κόστισε τη ζωή εφτά παιδιών της Α’ τάξης του Λυκείου Φαρκαδόνας, ξύπνησαν το πρωί, στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στη Φαρκαδόνα παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα.

«Επτά άγγελοι, χωρίς να φταίξουν σε τίποτα, έχασαν τη ζωή τους αφήνοντας πίσω τους ένα μεγάλο γιατί» είπε ο κ. Κουρέτας αναφερόμενος στο δυστύχημα, που είχε βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 37 μαθητές και τέσσερις καθηγητές του Λυκείου Φαρκαδόνας είχε συγκρουστεί με νταλίκα, που ο οδηγός της κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εφτά μαθητές και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι τρείς.

Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, κ. Χρύσα Ντιντή , ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Σπύρος Αγναντής, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Λυκείου Φαρκαδόνας. 

The post Επιμνημόσυνη δέηση στη Φαρκαδόνα για τους αδικοχαμένους μαθητές του δυστυχήματος στον Μαλιακό appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button