Θεσσαλία

Λιάκο μ’, φέτος στο παζάρι χωρίς λούνα παρκ, αλλά με ασφάλεια!

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, ξεκαθαρίζει στην εκπομπή “LIVE YOU” του ΣΚΑΪ ότι το φετινό παζάρι θα διεξαχθεί χωρίς λούνα παρκ για λόγους ασφαλείας, καλύπτοντας το κενό με εκδηλώσεις του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις στην εκπομπή “LIVE YOU” του ΣΚΑΪ, θέτοντας τέλος στις ελπίδες για τη λειτουργία του λούνα παρκ στην ετήσια εμποροπανήγυρη των Τρικάλων.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η απόφαση για τη μη λειτουργία του λούνα παρκ ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς η εταιρεία που θα αναλάμβανε την πιστοποίηση των παιχνιδιών βρέθηκε σε αναστολή, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» πριν από δύο ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το Πανελλήνιο Σωματείο Ψυχαγωγικών Παιχνίων έχει υποβάλει καταγγελίες στην Εισαγγελία Τρικάλων, ζητώντας διευκρινίσεις για τη διαδικασία με την οποία χορηγήθηκε η άδεια για τη λειτουργία του λούνα παρκ.

Ο Νίκος Σακκάς ανεφερε σχετικά ότι μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς, ο Δήμος προχώρησε στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, γεγονός που ενίσχυσε την απόφαση να μην προχωρήσει τελικά στη λειτουργία του λούνα παρκ φέτος.

Ο κ. Σακκάς διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι, παρά την απουσία του λούνα παρκ, ο Δήμος Τρικκαίων θα καλύψει το κενό με δικές του εκδηλώσεις, συνεχίζοντας την παράδοση της εμποροπανήγυρης που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κουλτούρας για αιώνες.

The post Λιάκο μ’, φέτος στο παζάρι χωρίς λούνα παρκ, αλλά με ασφάλεια! appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button