Ελλάδα

Μαρινέλλα: Νέος κύκλος ιατρικών εξετάσεων για τη σπουδαία ερμηνεύτρια – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή της

Μαρινέλλα: Νέος κύκλος ιατρικών εξετάσεων για τη σπουδαία ερμηνεύτρια – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή της

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά το βαρύ εγκεφαλικό της 25ης Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό της μεγάλης τραγουδίστριας παραμένουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, ενώ χιλιάδες θαυμαστές εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Μετά τα πρώτα τρία κρίσιμα 24ωρα η Μαρινέλλα άρχισε να ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, όμως η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη, καθώς έδινε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει ένας κύκλος εξετάσεων για να δουν οι γιατροί πώς εξελίσσεται η κατάστασή της.

«Να μην επεκταθεί η αιμορραγία. Τα πράματα είναι σταθερά. Δεν έχει διασωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού πενταγράμμου.

Οι ενδείξεις όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της κορυφαίας καλλιτέχνιδας είναι θετικές. Δεν χρειάστηκε διασωλήνωση και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Κύμα συμπαράστασης από συγγενείς και φίλους της

Στο πλευρό της Μαρινέλλας παραμένουν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και χιλιάδες θαυμαστές που στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο της πόλης, ευχήθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο περαστικά στην Μαρινέλλα: «Πρέπει να σας πω ότι αναπόφευκτα το μυαλό μου πηγαίνει και ξαναπηγαίνει τώρα στην κοσμαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη για τη ζωή της αυτές τις ώρες, πιστεύω και εκφράζω την ευχή όλων μας. Περαστικά σου Μαρινέλλα».

Παράλληλα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τής αφιέρωσαν από τον Λυκαβηττό ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή και της Χαρούλας Αλεξίου.

To άρθρο Μαρινέλλα: Νέος κύκλος ιατρικών εξετάσεων για τη σπουδαία ερμηνεύτρια – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button