Σπόρ

Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε στο Βέλγιο τη λέξη Love στη δεύτερη φανέλα του

Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε στο Βέλγιο τη λέξη Love στη δεύτερη φανέλα του

Η FIFA επέβαλε στο Βέλγιο να αφαιρέσει την λέξη «Love» που αναγράφεται στο γιακά της δεύτερης εμφάνισης των ”κόκκινων διαβόλων”, με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να συνεχίζει την αμφιλεγόμενη πολιτική της σχετικά με τα κοινωνικά μηνύματα που μπορούν να εμφανίζονται από τις ομάδες που αγωνίζονται στο Μουντιάλ 2022.

Η  FIFA συνεχίζει την πολιτική των απαγορεύσεων  προς τις ομοσπονδίες σχετικά με τα κοινωνικά μηνύματα που επιτρέπεται να εμφανίζονται από τους ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ 2022.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία,  μετά το περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, απαγόρευσε  από στη βελγική ομοσπονδία διατηρήσει την λέξη «Love»στην δεύτερη άσπρη εμφάνιση των Κόκκινων Διαβόλων.

Οι Βέλγοι από την πλευράς τους απάντησαν ότι θα αγωνιστούν και στα 3 ματς των ομίλων με τη κόκκινη φανέλα, στην οποία δεν αναγράφεται η λέξη Love.

 «Η λέξη “LOVE” πρέπει να εξαφανιστεί. Είναι λυπηρό, αλλά η FIFA δεν μας άφησε άλλη επιλογή. Το υπόλοιπο της εμφάνισής μας παραμένει αμετάβλητο», ήταν το σχόλιο στελέχους της Βελγικής ομοσπονδίας.

To άρθρο Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε στο Βέλγιο τη λέξη Love στη δεύτερη φανέλα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button