Κόσμος

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε βραδινή έξοδο στην παράσταση μπαλέτου «Ζιζέλ»

EPA/PAUL MCERLANE

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μία βραδινή εμφάνιση έκπληξη στο θέατρο καθώς συνεχίζει την ανάρρωση από τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητα της μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο και το τέλος της χημειοθεραπείας της, και πληθαίνει τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας παρακολούθησε την παράσταση μπαλέτου «Ζιζέλ» στο Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο στο Sadlers Wells του βόρειου Λονδίνου. 

Περιέγραψε μάλιστα το σόου ως «συγκινητικό και εμπνευσμένο», καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της από τον καρκίνο. Σε μήνυμά της στο X, απέτισε φόρο τιμής στην εταιρεία και την παραγωγή.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media μετά την παράσταση,γράφοντας στη λεζάντα:

«Συγχαρητήρια και ευχαριστώ το @ENBallet και το @Sadlers_Wells για τη δυνατή, συγκινητική και εμπνευσμένη ερμηνεία της Ζιζέλ του Akram Khan. Η δημιουργικότητα στα καλύτερά της! C». 

Η έξοδος αυτή έρχεται αφότου η Κέιτ είχε μια συνάντηση στο Κάστρο του Γουίνδσορ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προκειμένου να συζητήσει την ετήσια συναυλία για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τον περασμένο Μάρτιο η πριγκίπισσα επιβεβαίωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο μετά από μία χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα και είπε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλυψε ότι είχε ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία της σε ένα προσωπικό και συγκινητικό βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους.

Η Κέιτ είπε ότι «ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά» και να αναλάβει «μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις» τους επόμενους μήνες.

Ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο, η Κέιτ παρακολούθησε το Trooping the Colour, στην μεγάλη παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, τον Ιούνιο και ένα μήνα μετά εμφανίστηκε στο Γουίμπλεντον.

Πληροφορίες από Skynews 

To άρθρο Η Κέιτ Μίντλετον έκανε βραδινή έξοδο στην παράσταση μπαλέτου «Ζιζέλ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button