Υγεία

Αγγλία – Ελλάδα: Η ΕΠΟ ενημερώνει για τα εισιτήρια του «μεγάλου» αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Γουέμπλεϊ

Αγγλία – Ελλάδα: Η ΕΠΟ ενημερώνει για τα εισιτήρια του «μεγάλου» αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Γουέμπλεϊ

“Με την Εθνική στον “ναό του ποδοσφαίρου”” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΠΟ, κάνοντας κάλεσμα στους φίλους της Εθνικής ποδοσφαίρου, για να ακολουθήσουν την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία, για το Nations League.

Η Εθνική ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί στο ιστορικό Γουέμπλεϊ, στις 10 Οκτωβρίου, κόντρα στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του ομίλου της στο Nations League και η ΕΠΟ καλεί τους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήριο για “… μία μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του πλανήτη!”

Ο 2ος όμιλος της League B του Nations League φτάνει στην 3η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αγγλία. Ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού πρόκειται για το ντέρμπι πρωτοπόρων του ομίλου, καθώς οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με δύο νίκες και 6 βαθμούς ο καθένας και ήρθε η ώρα της δικής τους αναμέτρησης.

Στην ενημέρωσή της, η ΕΠΟ ενημερώνει τους φίλους της γαλανόλευκης για τον τρόπο που μπορούν να κλείσουν θέση, για τον αγώνα που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.

“Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε εισιτήριο του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα (τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά). Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα:

1) Εγγραφή στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων.

2) Αγορά εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεν σας οδηγήσει σε πεδίο που αφορά στα blocks 126 έως 132, συνδεθείτε εκ νέου μέσω του παραπάνω συνδέσμου.

Απαραίτητο για την πρόσβασή σας στο γήπεδο είναι να πατήσετε ΕΔΩ για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

Μιας όμως και μιλήσαμε για το “ποιος” (ποιοι εν προκειμένω…) και το πότε, ας ασχοληθούμε και με το “πού”. Κι αυτό γιατί το ιστορικό και δοξασμένο Γουέμπλεϊ, είναι ένα γήπεδο-σύμβολο για το ποδόσφαιρο, ίσως το πλέον εμβληματικό σε παγκόσμιο επίπεδο μαζί με το Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο και δεύτερο σε χωρητικότητα στη γηραιά ήπειρο, πίσω μόνο από το Καμπ Νου της Βαρκελώνης.

Το γήπεδο του βορειοδυτικού Λονδίνου στην παλιά του μορφή των 126.000 θεατών ονομάστηκε Imperial (αυτοκρατορικό), εγκαινιάστηκε το 1924 και φιλοξενεί -τόσο στην προηγούμενη όσο και στη σύγχρονη εκδοχή του- σε μόνιμη βάση τους τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας, τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ενώ φιλοξένησε επίσης τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1948 και τον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου 1966, ο οποίος μετά τη λήξη του βρήκε τον Μπόμπι Μουρ να σηκώνει στον λονδρέζικο ουρανό το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο στην ιστορία των “λιονταριών”.

Στο νέο σύγχρονο Γουέμπλεϊ των 90.000 θεατών, η Εθνική θα αγωνιστεί με την Αγγλία και θα έχει τα φώτα πάνω της, καθώς θα διεκδικήσει τη νίκη από τη φιναλίστ των δύο προηγούμενων EURO.

Στήριξε την Εθνική, ζήσε μια μαγική βραδιά στο γήπεδο που ο μεγάλος Πελέ αποκάλεσε “ναό του ποδοσφαίρου”, πλούτισε τις ποδοσφαιρικές σου εμπειρίες, δημιούργησε μοναδικές αναμνήσεις.

Κλείσε το εισιτήριό σου!

Ζήσε μια μοναδική βραδιά με την Εθνική Ομάδα στο Γουέμπλεϊ!”

To άρθρο Αγγλία – Ελλάδα: Η ΕΠΟ ενημερώνει για τα εισιτήρια του «μεγάλου» αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Γουέμπλεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button