Τοπικά

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές κυκλοφορίας στα Τρίκαλα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε πολλές οδούς των Τρικάλων και της Περιφερειακής Ενότητας λόγω έργων υποδομής, καθαρισμού και ανακατασκευών από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου 2024.

Ανακοινώθηκαν προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορες οδούς της πόλης των Τρικάλων και της Περιφερειακής Ενότητας, εξαιτίας εκτέλεσης σημαντικών έργων υποδομής.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν την τοποθέτηση υλικών, εργασίες προσβασιμότητας ΑΜΕΑ, έργα στο δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων και καθαρισμό οδικών δικτύων.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:

  1. Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δεληγιώργη
    Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, από τις 07:00 έως τις 11:00, η οδός Δεληγιώργη θα κλείσει για την τοποθέτηση υλικών με γερανοφόρο όχημα, στο τμήμα μεταξύ της συμβολής των οδών Δεληγιώργη-Κωλέτη και Δεληγιώργη-Κανάρη. Η κυκλοφορία θα γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές με κατάλληλη σήμανση και υποδείξεις από το συνεργείο.
  2. Παράταση διακοπής κυκλοφορίας στο κέντρο των Τρικάλων λόγω έργου προσβασιμότητας ΑΜΕΑ
    Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, θα συνεχιστεί η διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Αθ. Διάκου, Περσεφόνης και Πλούτωνος, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο των Τρικάλων, καθ’ όλο το 24ωρο. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τρικκαίων» για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ.
  3. Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς λόγω έργων της Δ.Ε.Υ.Α.Τ.
    Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, θα υπάρξουν προσωρινές στενώσεις και διακοπές κυκλοφορίας στις οδούς Μετεώρων, Βαλαωρίτου και Βούλγαρη για την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης παλαιών αγωγών και ζωνοποίησης του δικτύου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ.
  4. Στένωση οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Λάρισας-Τρικάλων
    Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, καθημερινά από τις 07:30 έως τις 18:00, θα πραγματοποιείται στένωση οδοστρώματος στο τμήμα της Εθνικής Οδού από τη γέφυρα Πηνειού έως τον κόμβο Μεγαλοχωρίου για εργασίες καθαρισμού και κοπής θάμνων.
  5. Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Βύρωνος
    Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 07:00 έως τις 11:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Βύρωνος, στο τμήμα μεταξύ της οδού Ζωγράφου και της οδού Γαριβάλδη, λόγω ανακατασκευής κτιρίου.

Οι κάτοικοι και οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις του συνεργείου, καθώς και τις πινακίδες σήμανσης για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις εναλλακτικές διαδρομές.

The post Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές κυκλοφορίας στα Τρίκαλα λόγω εργασιών appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button