Υγεία

Άνοιξε τις σκοτεινές πύλες του σήμερα το βράδυ το Grand Hotel και το Twitter λιποθύμησε με τον Γιάννη Κουκουράκη

Άνοιξε τις σκοτεινές πύλες του σήμερα το βράδυ το Grand Hotel και το Twitter λιποθύμησε με τον Γιάννη Κουκουράκη

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ (23.09.2024) η νέα σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel, ανοίγοντας τις πύλες του στο κοινό και παρουσιάζοντας το πιο σκοτεινό μυστικό που κρατά «εγκλωβισμένο» μέσα στους τοίχους του. Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κακουράκης που από την αρχή του επεισοδίου «ξετρέλανε» τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του.

Την αλήθεια που κρύβει το Grand Hotel, καλείται να ανακαλύψει ο Πέτρος Ασλάνογλου. Ο Πέτρος είναι πρόσφυγας από την Σμύρνη και πήρε το τρένο από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Στόχος του να βρει την αδελφή του Βασιλική που είχε πιάσει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της χώρας, το Grand Hotel.

Η Βασιλική είχε να δώσει σημεία ζωής πάνω από 30 ημέρες.

Όταν ο Πέτρος φτάνει στο ξενοδοχείο, ένας σερβιτόρος, ο Νικόλας, του εμπιστεύεται ότι η Βασιλική απολύθηκε από το ξενοδοχείο, επειδή έκλεψε τα κοσμήματα μιας Δούκισσας.

Ο Πέτρος, σίγουρος ότι η αδερφή του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο, με άλλο όνομα, αποφασισμένος να μην φύγει αν δεν μάθει τι πραγματικά συνέβη στην αδερφή του.

Αν και το ξενοδοχείο φωτίζεται υπό τους 3.000 λαμπτήρες, το σκοτάδι συνεχίζει να πλανάται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες.

Η διευθύντρια του ξενοδοχείου, Κυβέλη Γαζή ζητά από τη Βασιλική, η οποία είναι υπεύθυνη των καμαριέρων, να της δώσει αυτό που έχει δίχως να διευκρινίζεται τι είναι τελικά αυτό που ζητά και στη συνέχεια την απειλεί λέγοντάς της πως ποτέ δεν θα μπορέσει να φύγει από το ξενοδοχείο.

Η Βασιλική φαίνεται να τρέχει στην αυλή, αλλά ο τρόμος κόβει την πορεία της. Ένα μαχαίρι εμφανίζεται κι η ίδια αρχίζει να τσιρίζει.

Είναι νεκρή η Βασιλική; Ή κρατείται σε κάποιο μέρος που δεν γνωρίζει κανείς; Οι απορίες θα μας λυθούν προσεχώς…

Από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας, το Grand Hotel βρίσκεται στην πρώτη θέση των τάσεων στο Χ (πρώην Twitter) με τους χρήστες να υμνούν την ερμηνεία του Γιάννη Κουκουράκη.

Πολλά ήταν τα σχόλια που ανέφεραν πως ο ρόλος του πάει «γάντι», και πως δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει κάνει στο παρελθόν.

«Ο Κουκουράκης είναι τόσο διαφορετικός ως Πέτρος. Δεν θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους ρόλους του», ήταν ένα από τα αμέτρητα tweets ενώ πολλοί ήταν αυτοί που «λιποθύμησαν» όταν είδαν τον γοητευτικό ηθοποιό.

To άρθρο Άνοιξε τις σκοτεινές πύλες του σήμερα το βράδυ το Grand Hotel και το Twitter λιποθύμησε με τον Γιάννη Κουκουράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button