Τοπικά

Ανταλλαγή καλών πρακτικών για τη στάθμευση: Επίσκεψη στελεχών του Δήμου Καβάλας στα Τρίκαλα

Συζήτηση για τις καλές πρακτικές σε ηλεκτρονική πληρωμή, κατανομή θέσεων και χρήση αισθητήρων στις θέσεις ΑμεΑ.

Στελέχη του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα για να συζητήσουν τις καλές πρακτικές του Δήμου σε θέματα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και η κ. Δέσποινα Σαραφείδου από τον Δήμο Καβάλας, καθώς και η προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας κ. Βασιλική Δαγκλή και ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας κ. Αναστάσιος Γιαμαλίδης. Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, συμμετείχαν η προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ευαγγελία Κοντογιάννη και η προϊσταμένη του τμήματος Αστυνόμευσης κ. Αγλαΐα Γραββάνη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στα Τρίκαλα, περιλαμβάνοντας τη διαδικασία ηλεκτρονικής πληρωμής, τη διαμόρφωση και την κατανομή των θέσεων στάθμευσης, καθώς και τη χρήση αισθητήρων σε θέσεις για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Επιπλέον, αναλύθηκαν θέματα όπως η τήρηση του ωραρίου, η βεβαίωση προστίμων και η διαδικασία των ενστάσεων.

The post Ανταλλαγή καλών πρακτικών για τη στάθμευση: Επίσκεψη στελεχών του Δήμου Καβάλας στα Τρίκαλα appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button