Τοπικά

Αστυνομικοί της Θεσσαλίας διανέμουν ενημερωτικό υλικό κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας επισκέφθηκαν σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2024, σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Κατά την προσέλευση των μαθητών στα δημοτικά σχολεία, διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Το ενημερωτικό υλικό περιλαμβάνει συμβουλές για ασφαλή μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αποτυπωμένες με διασκεδαστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας σχέδια και χρώματα που είναι ελκυστικά για τα παιδιά.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται η σημασία της καθημερινής διαδρομής των παιδιών ως μια σημαντική μαθησιακή εμπειρία για την κυκλοφοριακή αγωγή.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους γονείς και τους μαθητές, ενώ εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

The post Αστυνομικοί της Θεσσαλίας διανέμουν ενημερωτικό υλικό κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button