Σπόρ

Αταμάν: Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup

Αταμάν: Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους περσινούς και τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι στα κατάλληλα επίπεδα ετοιμότητας εξαιτίας των τραυματισμών.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9/2024) τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το Super Cup στη Ρόδο.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην ιστοσελίδα της Stoiximan GBL για τους στόχους της ομάδας και τόνισε ότι το τριφύλλι δεν είναι έτοιμο, ωστόσο θέλει να κατακτήσει το Super Cup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

“Υπάρχει μια πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Όσοι βρίσκονται έξω από το γήπεδο πιστεύουν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. Δεν βλέπω, όμως, αυτή τη νοοτροπία στην ομάδα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολλούς τραυματίες. Σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας δεν είχαμε ποτέ τη ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί, δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι όλοι μαζί.

Οπότε, δεν είμαστε έτοιμοι, σε καμία περίπτωση. Σίγουρα, όμως, είναι μια διοργάνωση, το Super Cup, που δίνει ένα τρόπαιο, που τόσο οι φίλαθλοί μας όσο και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Εύχομαι ότι θα βγάλουμε ορμή για να τα καταφέρουμε, αλλά κανείς δεν μπορεί να περιμένει καλό μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Στην κανονική περίοδο της Stoiximan GBL πέρσι είχαμε μόλις μια ήττα. Εύχομαι ότι θα ξεκινήσουμε αποφεύγοντας τα λάθη γιατί όπως προανέφερα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε το πρώτο κομμάτι των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα παίξουμε αρκετά εκτός έδρας ματς στην αρχή, τα οποία είναι πάντοτε επικίνδυνα. Σίγουρα, ο στόχος μας στην κανονική περίοδο είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, όπως και πέρσι.

Εύχομαι ότι θα είναι μια σεζόν με υγεία για όλους, μια δίκαιη χρονιά και από εκεί και πέρα να κατακτήσει το πρωτάθλημα όποια ομάδα το αξίζει. Την προηγούμενη σεζόν το αξίζαμε με τη σκληρή δουλειά που κάναμε ως ομάδα και τη συγκέντρωση που είχαμε.

Σίγουρα ο στόχος μας είναι ο ίδιος με πέρσι. Εύχομαι οι παίκτες μου να βρουν το ίδιο κίνητρο με πέρσι και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν υγεία”.

To άρθρο Αταμάν: Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button