Ελλάδα

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου στο Μαρούσι – Αναζητούνται και άλλα άτομα

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου στο Μαρούσι - Αναζητούνται και άλλα άτομα

Χτενίζουν την Αττική οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπιστούν ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στο Μαρούσι είναι ένας και αναζητούνται και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

«Πρόκειται για μια προσωπική διένεξη. Έχει προχωρήσει η έρευνα της Ασφάλειας και ξέρουν ποιους αναζητούν. Αναζητούνται τουλάχιστον τρία άτομα σε διάφορες περιοχές της Αττικής», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στο Action24.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε κάθε τέτοιο έγκλημα αναζητείται και ποινικό παρελθόν. Υπάρχει ποινικό παρελθόν για τους περισσότερους από τους εμπλεκόμενους με ναρκωτικά όπλα, ληστεία και κλοπές κατά περίσταση, αλλά δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη συμπλοκή.

Σημαντική είναι η βοήθεια των βίντεο από την περιοχή να ταυτοποηθοήουν οι δράστες και να αντιληφθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τι ακριβώς συνέβη».

To άρθρο Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου στο Μαρούσι – Αναζητούνται και άλλα άτομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button