Υγεία

Αυτοπυρπολήθηκε ο 40χρονος οδηγός στον Βόλο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Αυτοπυρπολήθηκε ο 40χρονος οδηγός στον Βόλο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ο 40χρονος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (27.10.24) σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού ΒόλουΛάρισας στο ύψος του Βελεστίνου και βγήκε έξω γυμνός φωνάζοντας «βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα!».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 40χρονος από τη Λάρισα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φαίνεται ότι αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγα χιλιόμετρα πριν βγει στον παράδρομο της εθνικής για τον Βόλο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε αγοράζει ένα μπιτόνι βενζίνης από την Αθήνα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 40χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, αλλά οι πρώτες κουβέντες που του πήραν οι αστυνομικοί δεν είχαν ειρμό.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, κορνάροντας και γυμνός, θέλοντας πιθανά να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο.

Όταν αισθάνθηκε ότι δεν αντέχει να οδηγεί, κατέβηκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.

«Πονούσε πολύ»

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα”, ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο thenewspaper.gr.

«Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν», πρόσθεσε.

To άρθρο Αυτοπυρπολήθηκε ο 40χρονος οδηγός στον Βόλο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button