Θεσσαλία

Αύριο στα Φάρσαλα η κηδεία του 27χρονου Χρήστου Κερμελίδη

 

Η τοπική κοινωνία της επαρχίας Φαρσάλων θρηνεί τον άδικο χαμό του 26χρονου Χρήστου Κερμελίδη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τη Λάρισα.

Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα οδοφωτισμού, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες. Παρά την άμεση άφιξη της πυροσβεστικής, δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβιστεί ο άτυχος νέος, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα.

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και συμμετείχε ενεργά στην αθλητική ζωή της περιοχής, έχοντας αγωνιστεί σε διάφορες τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς του καλούνται να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, στις 12:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Υπέρειας Φαρσάλων.

Η κηδεία του άτυχου νέου, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, καθώς η θλιβερή είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ και απέραντη θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο Χρήστος αφήνει πίσω του τη μητέρα του, Χρυσούλα, τα αδέλφια του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, η οποία θρηνεί για την πρόωρη απώλειά του και για έναν νέο που είχε ακόμη πολλά όνειρα και στόχους στη ζωή του.

The post Αύριο στα Φάρσαλα η κηδεία του 27χρονου Χρήστου Κερμελίδη appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button