Κόσμος

Βίντεο με τη δραματική διάσωση γυναίκας μέσα από το φλεγόμενο σπίτι της στις ΗΠΑ

Βίντεο με τη δραματική διάσωση γυναίκας μέσα από το φλεγόμενο σπίτι της στις ΗΠΑ

Στο παρακάτω βίντεο, δείτε τη δραματική διάσωση μιας νεαρής γυναίκας μέσα από το σπίτι της που έχει πιάσει φωτιά, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Το πρωί της Τετάρτης (23.10.2024), η πυροσβεστική στην πόλη York Township στην κομητεία Medina στο Οχάιο των ΗΠΑ, δέχτηκε κλήση για φωτιά σε σπίτι

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ήταν μια γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια καθώς όπως είπε είχε παγιδευτεί μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της.

Άμεσα έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας και οχήματα της πυροσβεστικής, που «εργάστηκαν σε ένα πολύ δύσκολο και γεμάτο φωτιά περιβάλλον» για να σώσουν τη γυναίκα, βγάζοντάς την από το υπόγειο μέσω ενός μικρού παραθύρου, γράφουν τοπικά μέσα.

«Εντοπίσαμε το θύμα σε ένα παράθυρο του υπογείου. Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού είχε πάρει φωτιά εκείνη τη στιγμή και προσπαθούσαν να την βγάλουν έξω. Δεν ήταν σε θέση να την τραβήξουν. Το παράθυρο του υπογείου ήταν πολύ μικρό», δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Medina, Larry Walters.

Για τη διάσωσή της, ο Walters, με μια αστραπιαία κίνηση, πέταξε μέρος του εξοπλισμού του και γλίστρησε από το παράθυρο του υπογείου με τα πόδια μπροστά.

«Οι συνθήκες καπνού συνέχιζαν να χειροτερεύουν. Αλλά κυρίως επικεντρώθηκα στο να τη βοηθήσω να ανέβει αρκετά ψηλά, ώστε οι διασώστες από έξω να μπορούν να την πιάσουν στα χέρια τους», πρόσθεσε.

Χρησιμοποιώντας λοστό, ο Walters είπε ότι η γυναίκα το χρησιμοποίησε ως σκαμνί.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες κατάφεραν να την τραβήξουν από το σπίτι και να τη μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cleveland Clinic Medina, όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν πάρει εξιτήριο. Επιπλέον, τέσσεροι αστυνομικοί και δυο πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα – και εκείνοι έχουν λάβει εξιτήριο.

To άρθρο Βίντεο με τη δραματική διάσωση γυναίκας μέσα από το φλεγόμενο σπίτι της στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button