Υγεία

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα αγόρι να ξεψυχά στη μέση του δρόμου στη Γάζα μετά από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα αγόρι να ξεψυχά στη μέση του δρόμου στη Γάζα μετά από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί το νέο βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει έναν 13χρονο να σκοτώνεται στη λωρίδα της Γάζας μετά από βομβαρδισμό του Ισραήλ.

Τις τραγικές εικόνες στη λωρίδα της Γάζας κατέγραψε με το κινητό της η 21χρονη δημοσιογράφος, Wafaa Thaher, που μετέδιδε τα όσα φρικιαστικά κάνει ο στρατός του Ισραήλ στην εμπόλεμη περιοχή.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αγόρι να είναι ξαπλωμένο στο έδαφος, μέσα σε ένα μικρό κρατήρα και να κουνάει τα χέρια του καλώντας σε βοήθεια, λίγο πριν καταρρεύσει προς τα πίσω.

«Είναι ένα παιδί. Σε κομμάτια. Γιατί τον χτύπησαν;», φωνάζει συγκλονισμένη η Thaher.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Washington Post (@washingtonpost)

Εκείνη τη στιγμή φαίνεται στο βίντεο να τρέχουν δεκάδες άνθρωποι και με το που βλέπουν το σώμα του παιδιού, κλαίνε, ουρλιάζουν και πιάνουν από απόγνωση το κεφάλι τους, μεταδίδει το washingtonpost.

Τότε ένας άνδρας σκύβει πάνω από το παιδί καλώντας για βοήθεια και στη συνέχεια γονατίζει δίπλα του μαζί με έναν άλλο άνδρα.

Δεν έχει περάσει ούτε ένα λεπτό από τη στιγμή που η Thaher ξεκίνησε να τραβά το βίντεο και ένας δυνατός ήχος μαρτυρά ότι ξεκινά μία δεύτερη αεροπορική επιδρομή από το Ισραήλ.

Τότε ακούγεται μία δεύτερη έκρηξη. Οι δύο άνδρες που ούρλιαζαν φαίνονται να προσπαθούν να σηκώσουν το άψυχο σώμα του παιδιού ενώ όλοι οι άλλοι τρέχουν να προστατευτούν.

Η νεαρή δημοσιογράφος ακούγεται να ουρλιάζει στον πατέρα της να φύγει από το παράθυρο.

Δυστυχώς ο 13χρονος βρήκε τραγικό θάνατο ενώ απλά περπατούσε στον δρόμο. Από τον δεύτερο βομβαρδισμό, τα πόδια ενός 14χρονος διαμελίστηκαν και λίγο μετά υπέκυψε και αυτός σε τραύματά του.

Δυστυχώς αυτή είναι μία καθημερινή κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ.

Η 21χρονη δημοσιογράφος που κατέγραψε αυτό το φρικιαστικό βίντεο, έχει ζήσει στο «πετσί» της την φρίκη του πολέμου καθώς το σπίτι της καταστράφηκε από ισραηλινούς βομβαρδισμούς και τώρα αναγκάζεται να μείνει αλλού με την οικογένειά της.

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα αγόρι να ξεψυχά στη μέση του δρόμου στη Γάζα μετά από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button