Κόσμος

Βρέθηκε θαμμένο το πτώμα 6χρονης στην πίσω αυλή της ανάδοχης οικογένειάς της στο Κάνσας των ΗΠΑ

Βρέθηκε θαμμένο το πτώμα 6χρονης στην πίσω αυλή της ανάδοχης οικογένειάς της στο Κάνσας των ΗΠΑ

Με μία σοκαριστική εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί του Κάνσας στις ΗΠΑ, όταν βρήκαν σε προχωρημένη σήψη τη σορό μιας 6χρονης, στην αυλή της οικογένειας που την είχε υιοθετήσει πριν από λίγα χρόνια.

Η ανακάλυψη της σορού, έγινε στο Rose Hill του Κάνσας στις ΗΠΑ, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση από μία οικογένεια για έναν άνδρα που απειλούσε πως θα κάνει κακό στον εαυτό του.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σπίτι έμαθαν πληροφορίες για μία «πιθανή ανθρωποκτονία» και «πιθανώς ένα πτώμα».

Όταν ξεκίνησαν να σκάβουν στην πίσω αυλή της οικογένειας, βρήκαν τον πτώμα της 6χρονης Kennedy Jean Schroer που πέθανε τον Νοέμβριο του 2020.

Τόσο η μικρή, όσο και ο αδελφός της, είχαν υιοθετηθεί από Christa Helm δύο χρόνια νωρίτερα.

Το Ιατροδικαστικό Κέντρο της κομητείας Sedgwick που έκανε την αναγνώριση, δεν μπόρεσε να προσδιορίσει την αιτία θανάτου, επειδή η σορός ήταν σε άσχημη κατάσταση, λόγω της αποσύνθεσης.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν είχε δηλωθεί και επίσημα η εξαφάνισή της.

Η τελευταία πληροφορία που υπάρχει για την 6χρονη είναι πως δύο μήνες πριν πεθάνει, οι θετοί γονείς της σταμάτησαν να την πηγαίνουν στο σχολείο για να ξεκινήσουν τα μαθήματα από το σπίτι.

Οι θετοί γονείς φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκαν με τις αρχές και «δεν είναι σίγουρο αν θεωρούνται ύποπτοι για κάποιο έγκλημα», αναφέρει άρθρο της Topeka Capital-Journal.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν «ανοιχτά» και η αστυνομία δεν θα προχωρήσει στη δημοσίευση παραπάνω πληροφοριών λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης.

To άρθρο Βρέθηκε θαμμένο το πτώμα 6χρονης στην πίσω αυλή της ανάδοχης οικογένειάς της στο Κάνσας των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button