Κόσμος

Η ανάρτηση «γροθιά» στο στομάχι από TikToker: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει»

Η ανάρτηση «γροθιά» στο στομάχι από TikToker: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει»

Η γιατρός Κίμπερλι Νιξ, έκανε μία ανάρτηση στο Tik Tok, στην οποία αποχαιρετά τους followers της, ξεκινώντας με τη φράση: «Αν βλέπετε το βίντεο σημαίνει ότι έχω πεθάνει ήρεμα».

Μία 31χρονη TikToker, η «Κιμ» Νιξ, από τον Καναδά έδινε μάχη επί τρία χρόνια με τον καρκίνο αλλά τελικά νικήθηκε την Τετάρτη (08.05.2024) στο Κάλγκαρι. Η ίδια διαγνώστηκε με μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 28 ετών ενώ ολοκλήρωνε την ειδικότητά της στην ιατρική. Η νεαρή γιατρός αναρτούσε συχνά στο TikTok βίντεο με τον αγώνα που έδινε με την ασθένεια.

Στον λογαριασμό της στο Tik Tok, η Κιμ είχε 137.000 followers, στους οποίους είπε: «Το ταξίδι μου τελείωσε και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω περισσότερο. Με κάνατε πολύ χαρούμενη και η στήριξή σας ήταν υπεραρκετή για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε».

«Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω φύγει από τη ζωή ειρηνικά. Είμαι η Κιμ για όσους δεν με γνωρίζετε, είχα μια πολύ όμορφη ζωή και είμαι υπερήφανη γι’ αυτή» λέει η 31χρονη TikToker με τρεμάμενη φωνή και συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της. Αυτοί που με γνωρίζετε, γνωρίζετε πόσο αγαπώ τα ζώα μου, τον σύζυγό μου και το makeup. Και μολονότι το να είμαι γιατρός ήταν μεγάλο κομμάτι της ταυτότητάς μου, αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία».

@cancerpatientmd My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese 💕 #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool ♬ original sound – Cancer Patient, MD

Στο συγκινητικό βίντεο, που σημειώνει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές, η Νιξ έκανε και έναν απολογισμό όσων είχε βάλει στόχο πριν να φύγει από τη ζωή: «Κατάφερα να αρραβωνιαστώ, να παντρευτώ, να πάω στη Νέα Υόρκη, να δειπνήσω σε εστιατόρια Michelin, να πάω στο Μπρόντγουεϊ, που ήταν όνειρο για μένα, να πάω στο Σαν Φρανσκίσκο, να επισκεφθώ οινοποιεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε και για τα χρόνια πριν να διαγνωστεί με καρκίνο: «Eίχα ήδη ζήσει στο μέγιστο τη ζωή μου. Είχα κάνει πράγματα που άλλοι δεν καταφέρνουν ποτέ να πετύχουν».

@cancerpatientmd As a #stage4 #sarcoma #cancerpatient on #palliative treatments, I have no regrets about my training – but understand now more than ever how precious each moment with our loved ones is. #chronicillness #chemotherapy #md #medtok ♬ End of Beginning – Djo

«Η μοναδική μου λύπη για το ότι πεθαίνω είναι ότι δεν θα μεγαλώσουμε μαζί. Όλα άλλα μπορώ να τα αντέξω. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, θα μου λείψει το TikTok. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Κλαίω από χαρά γιατί βρήκα σκοπό στο τέλος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, αντίο» κατέληξε στο βίντεό της η 31χρονη.

To άρθρο Η ανάρτηση «γροθιά» στο στομάχι από TikToker: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button