Life Style

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωση που έκανα κάποτε για τις γυναίκες»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωση που έκανα κάποτε για τις γυναίκες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη δήλωση που είχε κάνει για τις γυναίκες. Ο ηθοποιός τόνισε πως θα ήθελε ο κόσμος, να τον θυμάται για τη δουλειά του.

Σε βραδινή έξοδο συνάντησε τον Γιάννη Σπαλιάρα η κάμερα της εκπομπής Happy Day του Alpha. Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση που είχε κάνει πριν χρόνια για τις γυναίκες και τόνισε πως θα προτιμούσε ο κόσμος να τον θυμάται για τη δουλειά του.

«Σίγουρα έχω μετανιώσει για δηλώσεις μου, όπως αυτή με τις γυναίκες. Θα έλεγα ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτή τη δήλωση. Με ενοχλεί που αυτή η δήλωση είναι από τα πρώτα άτομα που βγαίνει όταν γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου» ανέφερε αρχικά.

«Έχω κάνει τόσα πράγματα 30 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο. Θα προτιμούσα να με θυμούνται για τη δουλειά μου και όχι για τις σχέσεις ή τις δηλώσεις μου» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας μπροστά στην κάμερα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τη δεκαετία 1995-2005 συμμετείχε σε μεγάλες επιδείξεις μόδας και πασαρέλες ενώ εργάστηκε ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων εταιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του ’90 παρουσιάζοντας μουσική εκπομπή στο νεανικό κανάλι MAD TV.

Τον Ιανουάριο του 2017, του έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor που θα επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 10 χρόνια. Τελικά δέχτηκε την πρόταση και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους πήγε στο Σάντο Ντομίνγκο για τα γυρίσματα του παιχνιδιού, αποχωρώντας από το Epsilon TV.

To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωση που έκανα κάποτε για τις γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button