Σπόρ

Γιουβέντους – Κάλιαρι 1-1: «Γκέλα» για τη «βέκια σινιόρα» από το σημείο του πέναλτι και δοκάρι των φιλοξενούμενων στο φινάλε

Γιουβέντους – Κάλιαρι 1-1: «Γκέλα» για τη «βέκια σινιόρα» από το σημείο του πέναλτι και δοκάρι των φιλοξενούμενων στο φινάλε

Δυο εκτελέσεις πέναλτι έκριναν το ΓιουβέντουςΚάλιαρι (1-1) για την 7η αγωνιστική στη Serie A, με την “βέκια σινιόρα” να μένει πίσω από Νάπολι και Ίντερ, στην κούρσα του πρωταθλήματος. Δοκάρι η ομάδα της Σαρδηνίας στις καθυστερήσεις!

Νέα “γκέλα” για την Γιουβέντους! Η “βέκια σινιόρα” έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι στο Τορίνο για την 7η αγωνιστική της Serie A και μέτρησε την 4η της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους άνοιξε στο 15′ το σκορ με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Βλάχοβιτς. Ο σκόρερ και όλοι οι παίκτες των “μπιανκονέρι” ύψωσαν μια φανέλα με το όνομα του Γκλέισον Μπρέμερ, αφιερώνοντας το γκολ στον Βραζιλιάνο στόπερ που τραυματίστηκε σοβαρά και θα λείψει για πολλούς μήνες από τα γήπεδα.

Ο Γκλέισον Μπρέμερ υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρησης τη Γιουβέντους με τη Λειψία για το Champions League και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Κάλιαρι όμως ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι με εκτέλεση του Μάριν στο 88‘, με τον διαιτητή να δίνει την παράβαση μετά από έλεγχο στο onfield review.

Η Γιουβέντους έμεινε και με δέκα παίκτες ένα λεπτό αργότερα, καθώς ο Κονσεϊσάο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”, θέλοντας να εκμαιεύσει πέναλτι. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις, η Κάλιαρι λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή, με το δοκάρι να της στερεί το δεύτερο γκολ!

Η Γιουβέντους έφτασε τους 13 βαθμούς έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι στον έναν βαθμό, μένοντας στην 4η ισοπαλία στις πρώτες επτά αγωνιστικές! Από την άλλη, η Κάλιαρι ανέβηκε στους 6 βαθμούς.

To άρθρο Γιουβέντους – Κάλιαρι 1-1: «Γκέλα» για τη «βέκια σινιόρα» από το σημείο του πέναλτι και δοκάρι των φιλοξενούμενων στο φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button