Life Style

Γιώργος Μαζωνάκης: «Καρφί» για την αδερφή του Βάσω στο The Voice: «Τα σόγια είναι καταστροφές»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Καρφί» για την αδερφή του Βάσω στο The Voice: «Τα σόγια είναι καταστροφές»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε έμμεσα στη δικαστική του διαμάχη, με την αδερφή του Βάσω, μέσα από το The Voice, που μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, περνούν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους. Τα άλλοτε αγαπημένα αδέρφια που συνεργάζονταν και επαγγελματικά, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν απέναντι στα δικαστήρια. Η πλευρά της άλλοτε μάνατζερ του καλλιτέχνη, «ψάχνει» όπως φαίνεται ένα παράθυρο για να υπάρξει συμβιβασμός, πριν την κρίση της δικαιοσύνης. Ο τραγουδιστής από την άλλη, για την ώρα δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να συνομιλήσει και να έρθει σε συμφωνία.

Μια ιδιαίτερη συζήτηση περί… σογιών είχαν στο πλατό του The Voice, στο επεισόδιο που μεταδόθηκε βράδυ της Κυριακής (20-10-2024), μια νεαρή διαγωνιζόμενη με τους τέσσερις coaches αμέσως μετά την εμφάνιση της. Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε την προσωπική της έκπληξη για το γεγονός ότι η υποψήφια δεν πήγαινε και τόσο συχνά να δει το σόι της, στο χωριό.

«Καλά, δεν ξέρεις το σόι σου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η ποπ σταρ και coach του The Voice με την Ράνια να απαντά πως «ξέρω το σόι μου, έχει ένα όνομα… με μορφές γιατί το αλλάζουν με ένα Δ. Επειδή έχω και λίγο δύσκολο επίθετο, Δουρουντουδάκη».

«Τα σόγια είναι καταστροφές πολλές φορές, να ξέρετε» αναφώνησε εκείνη την ώρα, με νόημα, ο Γιώργος Μαζωνάκης από την δική του θέση.

Θυμίζουμε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε διαμάχη με τη Βάσω Μαζωνάκη λόγω οικονομικών διαφορών. Μάλιστα σε πρόσφατη δήλωσή του ο ίδιος δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή του από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αδελφή του. «Όλα εδώ πληρώνονται. Η ζημιά μέσα μου είναι το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

«Οπότε το κάνουν Ντουρουντάκη, Ντουρουντουδάκη και τα λοιπά» πρόσθεσε, αμέσως μετά, η διαγωνιζόμενη του The Voice για να πραγματοποιήσει στη συνέχεια την επιλογή για τον coach με τον οποίο θα συμπορευόταν στην πορεία του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

To άρθρο Γιώργος Μαζωνάκης: «Καρφί» για την αδερφή του Βάσω στο The Voice: «Τα σόγια είναι καταστροφές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button