Υγεία

Δίωξη σε αστυνομικό που παρέσυρε ηλικιωμένη στο Λονδίνο ενώ συνόδευε την πριγκίπισσα Σόφι

Δίωξη σε αστυνομικό που παρέσυρε ηλικιωμένη στο Λονδίνο ενώ συνόδευε την πριγκίπισσα Σόφι

Το πράσινο φως προκειμένου να ασκηθεί δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση» σε έναν μοτοσικλετιστή αστυνομικό ο οποίος προκάλεσε τον θάνατο ηλικιωμένης την οποία παρέσυρε ενώ συμμετείχε στην αυτοκινητοπομπή της πριγκίπισσας Σόφι, της Δούκισσας του Εδιμβούργου άναψαν οι εισαγγελικές αρχές στη Βρετανία

Η Έλεν Χόλαντ, 81 ετών, πέθανε τον περασμένο Μάιο, μετά τον βαρύ τραυματισμό της στο δυτικό Λονδίνο από τον αστυνομικό. Η εισαγγελία ανέφερε σήμερα ότι θα ασκηθούν διώξεις, αφού ερευνήθηκε η υπόθεση από την αστυνομία στη Βρετανία.

Η Ρόζμαρι Έινσλι, η επικεφαλής του τμήματος Ειδικών Εγκλημάτων της Εισαγγελίας, ανέφερε ότι εγκρίθηκε η άσκηση δίωξης σε βάρος του αστυνομικού Κρίστοφερ Χάρισον, 67 ετών, για πρόκληση θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Όταν συνέβη το δυστύχημα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι η Σόφι θα επικοινωνούσε ιδιωτικά με την οικογένεια της Χόλαντ. Η πριγκίπισσα Σόφι είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Έντουαρντ, του μικρότερου αδελφού του βασιλιά Καρόλου.

To άρθρο Δίωξη σε αστυνομικό που παρέσυρε ηλικιωμένη στο Λονδίνο ενώ συνόδευε την πριγκίπισσα Σόφι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button