Τοπικά

Δεν κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στην Αγιά – Iκανοποίηση Κουρέτα

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, να αναστείλει προηγουμένη απόφαση της για κλείσιμο του καταστήματος της στην επαρχία Αγιάς ως το τέλος του τρέχοντος μηνός, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

«Όταν είμαστε ενωμένοι έχουμε αποτελέσματα, Πρυτάνευσε η λογική, η εταιρική ευθύνη και όχι οι αριθμοί. Ενδεχόμενο κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος θα επέφερε σοβαρές συνέπειες στην τοπική κοινωνία και οικονομία» ανέφερε σε δήλωση του ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Προηγήθηκε επιστολή του κ. Κουρέτα προς τη Διοίκηση της Τράπεζας, στην οποία ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξέφραζε την έντονη ανησυχία του για την αρχική απόφαση αναστολής της λειτουργίας του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος στην περιοχή, το οποίο εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες και παραγωγούς, μιας πληττόμενης μάλιστα περιοχής από τη θεομηνία Daniel, παρέχοντας ζωτικής σημασίας τραπεζικές υπηρεσίες, ιδίως στους ηλικιωμένους και σε άτομα με περιορισμένη πρόσβαση στις ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Related Articles

Back to top button