Ελλάδα

Στη φυλακή και ο «Κοντός» – Μαζί με τον μάνατζερ τράπερ έδωσαν το σύνθημα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Στη φυλακή και ο «Κοντός» - Μαζί με τον μάνατζερ τράπερ έδωσαν το σύνθημα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Πρόκειται για ένα εκ των πέντε προσώπων στα οποία αποδίδεται η κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είχα το προσωνύμιο « Κοντός». Ο κατηγορούμενος φέρεται να βρισκόταν μέσα στο γήπεδο « Μελίνα Μερκούρη» και μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ να έδωσε το σύνθημα για τα επεισόδια.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος μαζί με τον μάνατζερ γνωστού τράπερ φέρονται αμφότεροι να εξήλθαν του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία και να «…ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις».

Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τα αδικήματα που του αποδίδονται και οποιαδήποτε συμμετοχή στα επεισόδια.

To άρθρο Στη φυλακή και ο «Κοντός» – Μαζί με τον μάνατζερ τράπερ έδωσαν το σύνθημα για τη δολοφονία Λυγγερίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button