Πολιτική

Ειρωνεία Τζάκρη σε Συρεγγέλα για τα 50 χρόνια ΝΔ: «Από τον Εθνάρχη, στον Τυροπιτάρχη»

Ειρωνεία Τζάκρη σε Συρεγγέλα για τα 50 χρόνια ΝΔ: «Από τον Εθνάρχη, στον Τυροπιτάρχη»

Επίθεση στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα εξαπέλυσε μέσω social media η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη με αφορμή την υπόθεση της διαγραφής του Μάριου Σαλμά αλλά κυρίως για τα 50 χρόνια της ΝΔ. 

Η Θεοδώρα Τζάκρη ειρωνεύεται εκτός από την κα Συρεγγέλα και την ίδια τη ΝΔ γράφοντας: «Αγαπητή κυρία Συρεγγέλα, παρακολούθησα την ομιλία σας καταπέλτη, κατά του κ. Σαλμά, που αναστάτωσε την παράταξη σας «για τις τυρόπιτες των κυλικείων»! Διαβάζω ότι εσείς προετοιμάζετε την μεγάλη εορτή των 50 χρόνων #ΝΔ. Σας προτείνω λοιπόν ως θέμα ομιλίας σας στην εκδήλωση: 50 χρόνια Ν.Δ.: “Από τον Εθνάρχη στον Τυροπιτάρχη!”

 

Τι είπε η Μαρία Συρεγγέλα

«Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του κ. Σαλμά δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης. Ήταν αντισυναδελφική.» σχολίασε η Μαρία Συρεγγέλα μιλώντας για τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας από μέλος της Ν.Δ. στην εκπομπή «Newsroom» του ΕΡΤ NEWS.

Ειδικότερα, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτής Δυτικής Αθήνας τόνισε ότι σαφώς και πρέπει να υπάρχει κριτική και πως αυτός είναι ο ρόλος των βουλευτών ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά είπε, η κριτική του κ. Σαλμά δεν ήταν καλοπροαίρετη και επιχειρηματολόγησε λέγοντας: «ο κ. Σαλμάς είχε κάνει ερώτηση στην κα Μενδώνη στις 25 Ιουνίου και είχε πάρει απάντηση, ενώ λίγες μέρες μετά, πήρε και τα έγγραφα που ζήτησε. Μάλιστα στην ερώτηση δεν επανήλθε με δευτερολογία, λέγοντας ότι έχει καλυφθεί».

«Είναι άλλο πράγμα ο συνταγματικός ρόλος των βουλευτών και άλλο πράγμα να βγαίνουμε στα κανάλια, και να κατηγορούμε, μια συνάδερφο» υπογράμμισε η κα Συρεγγέλα και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στην Ν.Δ. λέγοντας  ότι «η Ν.Δ. όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Αριστεράς, της Δεξιάς και του Κέντρου. Η Ν.Δ. είναι με το λαό και σε καμία περίπτωση δεν είναι με την ελίτ. Η Ν.Δ. είναι το κόμμα των πολλών. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε αυτήν, αλλά το πλεονέκτημα μας είναι ότι όταν θα βγούμε από μια αίθουσα συνεδριάσεων αυτές οι απόψεις, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές, θα μας ενώσουν.

Τέλος, η κα Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» που θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, λέγοντας: «Θα κάνουμε μια γιορτή, ένα μεγάλο πάρτυ για τα 50 χρόνια στο ιστορικό κτήριο, στη Ρηγίλλης. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχαμε και το πολιτικό συνέδριο, των 50 ετών» και πρόσθεσε: «η Ν.Δ. είναι η μόνη παράταξη που άντεξε στο χρόνο, που έλεγε αλήθειες οι οποίες μπορεί να πονούσαν ή να μην  γινόντουσαν αποδεκτές, αλλά  τουλάχιστον λέγαμε πάντα αλήθειες».

To άρθρο Ειρωνεία Τζάκρη σε Συρεγγέλα για τα 50 χρόνια ΝΔ: «Από τον Εθνάρχη, στον Τυροπιτάρχη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button