Ελλάδα

Εξιτήριο σε 4 μαθητές λυκείου μετά από νοσηλεία για μέθη σε club στην Βουλιαγμένης – Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη

Εξιτήριο σε 4 μαθητές λυκείου μετά από νοσηλεία για μέθη σε club στην Βουλιαγμένης – Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη

Εξιτήριο πήραν 4 μαθητές Λυκείου που μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10/2024) στο νοσοκομείο Παίδων μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όσον αφορά την 15χρονη που αρχικά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων, θα παραμείνει για νοσηλεία ενώ έχει ήδη οδηγηθεί σε απλή κλίνη μετά την κατανάλωση αλκοόλ στο κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τα παιδιά είναι μαθητές λυκείων των βορείων προαστίων, ηλικίας 14 και 15 ετών, που συμμετείχαν σε χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από τα δεκαπενταμελή συμβούλια μαθητών σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Λυκείων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κατανάλωσαν αλκοόλ με αποτέλεσμα 8 μαθητές να μεταφερθούν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία λόγω μέθης.

Στο κλαμπ έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής όπου και εντόπισαν τον προσωρινά υπεύθυνο, τον οποίο συνέλαβαν και οδήγησαν στο Τ.Α. Παγκρατίου.

Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αρ. 306 Π.Κ. «Έκθεση» σε βάρος του 20χρονου υπευθύνου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από το ανακριτικό συνεργείο της Υ.Α.Α. ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης κ. Μαργαρίτης Νικόλαος. Εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη νόμιμων εκπροσώπων της ιδιοκτήτριας και της διοργανώτριας εταιρείας, εντός ορίων αυτοφώρου.

To άρθρο Εξιτήριο σε 4 μαθητές λυκείου μετά από νοσηλεία για μέθη σε club στην Βουλιαγμένης – Βγήκε από τη ΜΕΘ η 15χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button