Υγεία

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα! Σημειωτόν η κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου, ομαλή στην Αθηνών Λαμίας – Δείτε live την κυκλοφορία

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα! Σημειωτόν η κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου, ομαλή στην Αθηνών Λαμίας - Δείτε live την κυκλοφορία

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα. Μετ’ εμποδίων η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, χωρίς ιδιαίτερα  προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Περισσότερα από 700.000 αυτοκίνητα επιστρέφουν σταδιακά στη μεγαλύτερη έξοδο εκδρομέων του Πάσχα τα τελευταία χρόνια.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (06.05.2024) προς Τρίτη 7 Μαΐου, η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου γινόταν με δυσκολία, ενώ καλύτερη ήταν η εικόνα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Ειδικότερα, τα προβλήματα στην Αθηνών – Κορίνθου άρχιζαν από τα Ίσθμια και έφταναν μέχρι και τα Μέγαρα.

Μικρές «ουρές» σχηματίστηκαν και στην Αθηνών – Λαμίας από τη Μαλακάσα μέχρι τα διόδια Αφιδνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ. της Δευτέρας, είχαν επιστρέψει στην Αττική επιπλέον 52.431 οχήματα και συγκεκριμένα 30.100 από την Αθηνών – Κορίνθου και 22.331 από την Αθηνών – Λαμίας.

Κανονικά γίνεται πλέον η κυκλοφορία στις εισόδους των εθνικών οδών, όλων των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου ΕΔΩ

 

To άρθρο Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα! Σημειωτόν η κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου, ομαλή στην Αθηνών Λαμίας – Δείτε live την κυκλοφορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button