Κόσμος

«Ερωτική» πτήση από Σίδνεϊ προς Τόκιο: Το αεροπλάνο έπαιζε ακατάλληλη ταινία non-stop

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Qantas από το Σίδνεϊ, Αυστραλία, προς τη Χανέντα της Ιαπωνίας, έπαθαν σοκ όταν μια ταινία εμφανίστηκε κατά λάθος σε όλες τις οθόνες κατά την πτήση λόγω τεχνικής βλάβης.

Το περιστατικό συνέβη στην πτήση QF59, προκαλώντας δυσφορία στους ταξιδιώτες, ιδιαίτερα σε οικογένειες με παιδιά, καθώς η ταινία «Daddio» (2023) προβλήθηκε χωρίς επιλογή απενεργοποίησης.

Η ταινία με βαθμολογία R, με πρωταγωνιστές την Ντακότα Τζόνσον και τον Σον Πεν, περιλαμβάνει ρητό σεξουαλικό περιεχόμενο και σκηνές γυμνού.

«Ήταν αδύνατο να το σταματήσουμε, να το χαμηλώσουμε ή να το απενεργοποιήσουμε. Το χειρότερο ήταν ότι η ταινία ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη», έγραψε ένας επιβάτης στο Reddit, σημειώνοντας ότι χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να αντικατασταθεί η ταινία με μια πιο φιλική προς την οικογένεια επιλογή.

«Ήταν εξαιρετικά άβολο για όλους, ειδικά με οικογένειες και παιδιά στο αεροπλάνο»

Η Qantas αναγνώρισε το περιστατικό, δηλώνοντας ότι μια τεχνική δυσλειτουργία στο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση εμπόδισε τους επιβάτες να επιλέξουν μεμονωμένες ταινίες.

Σύμφωνα με το New York Post η αεροπορική εταιρεία εξήγησε, ότι τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να επιλύσουν το πρόβλημα, ρωτώντας τους επιβάτες για τις προτιμήσεις τους για την ταινία, κάτι που οδήγησε στην προβολή ολόκληρης της καμπίνας της ταινίας Daddio.

Όταν έγινε φανερό, ότι η ταινία δεν ήταν κατάλληλη για όλους τους θεατές, τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να βοηθήσουν τους επιβάτες να αποφύγουν την ταινία φτιάχνοντας τις οθόνες τους. Ωστόσο, όταν αυτό αποδείχθηκε αδύνατο, άλλαξαν την ταινία σε μια πιο φιλική προς την οικογένεια επιλογή.

Σε μια δήλωση στο news.com.au, ένας εκπρόσωπος της Qantas ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, σημειώνοντας, ότι η τυπική διαδικασία είναι να παίζονται φιλικές προς την οικογένεια ταινίες όταν δεν είναι διαθέσιμη η ατομική επιλογή.

«Η ταινία σαφώς δεν ήταν κατάλληλη για να παιχτεί στην πτήση και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες για αυτήν την εμπειρία», είπε ο εκπρόσωπος.

Related Articles

Back to top button