Life Style

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα ευχάριστα νέα για την υγεία της, έκανε σήμερα το πρωί (22.09.2024) η Κέιτ Μίντλετον.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, εθεάθη μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία Crathie Kirk, στο Balmoral.

Η μελλοντική βασίλισσα φαινόταν πολύ καλά στην υγεία της, παρά την σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.

Η σημερινή της εμφάνιση σηματοδοτεί και την αρχή της «μεγάλης επιστροφής» της πριγκίπισσας στα βασιλικά της καθήκοντα από τον Μάρτιο όπου αποσύρθηκε για να δώσει την κατάλληλη προσοχή στο πρόβλημα της υγείας της.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα από τα αγαπημένα της αξεσουάρ, ένα χακί καπέλο με φτερά το οποίο συνηθίζει να φορά σε εκκλησιαστικές λειτουργίες, ένα ζευγάρι αστραφτερά σκουλαρίκια και ένα τουίντ σακάκι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που «έδειχνε» με περηφάνεια το αξύριστο μούσι του, που έχει ξετρελάνει τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον.

Το βίντεο για την υγεία της

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την υγεία της με ένα τρίλεπτο κλιπ από το εξοχικό της οικογένειάς της στο Anmer Hall που δημοσίευσε στα social media στις 9 Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο εμφανίστηκε και ο 42χρονος σύζυγος και πρίγκιπας Γουίλιαμ, και τα τρία παιδιά τους, ο 11χρονος πρίγκιπας Τζόρτζ, η 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο 6χρονος πρίγκιπας Λούις

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η πριγκίπισσα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για όσους βρίσκονται πιο κοντά σου. Με την ταπεινοφροσύνη, σε φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σου τρωτά σημεία με τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα οπτική για τα πάντα», κατέληξε.

To άρθρο Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button