Υγεία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές έγραψαν για φτύσιμο από την κερκίδα στο φύλλο αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές έγραψαν για φτύσιμο από την κερκίδα στο φύλλο αγώνα

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 77-71 επί του Ολυμπιακού στην τρίτη αγωνιστική του top6 της Basket League, με τον αγώνα να είναι επεισοδιακός στο φινάλε, τόσο την ώρα του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του.

Στο παρκέ η αναμέτρηση κρίθηκε με ένα τρίποντο του Σλούκα στα τελευταία δευτερόλεπτα, για να ακολουθήσουν και επεισόδια με τους προπονητές και τους διαιτητές μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Μπαρτζώκας και Αταμάν είχαν ένα μικρό “καυγά” στο δρόμο προς τη φυσούνα, ενώ ένταση υπήρξε και με τους Πιτσίλκα, Τσιμπούρη και Μαγκλογιάννη.

Οι τρεις διαιτητές εμφανίζονται να έγραψαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι, ότι ο πρώτος διαιτητής (Πιτσίλκας) δέχθηκε ένα φτύσιμο από οπαδό στην εξέδρα, δεξιά από τη φυσούνα και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Παράλληλα κατέγραψαν και μία σειρά υβριστικά συνθήματα κατά του προπονητή των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να κινδυνεύουν πια με τιμωρία.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές έγραψαν για φτύσιμο από την κερκίδα στο φύλλο αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button