Κόσμος

Η στιγμή που Έλληνας ρεπόρτερ ακούει σε ζωντανή σύνδεση τα ισραηλινά πυρά που «σκάνε» δίπλα του

Η στιγμή που Έλληνας ρεπόρτερ ακούει σε ζωντανή σύνδεση τα ισραηλινά πυρά που «σκάνε» δίπλα του

Τα χειρότερα σενάρια δυστυχώς βγήκαν αληθινά για τη Μέση Ανατολή, καθώς σήμερα αργά το βράδυ (30.09.2024) ξεκίνησε η χερσαία επίθεση στον Λίβανο από τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης, βρίσκεται στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο για να καλύψει την τρομακτική εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, και τη στιγμή που βρισκόταν σε live σύνδεση, ακούστηκαν δυνατά τα πυρά που έπεφταν από τον ισραηλινό στρατό.

«Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας, διότι έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις στα σύνορα Ισραήλ – Λιβάνου, όπου εδώ και λίγη ώρα έχουμε έντονο σφυροκόπημα του ισραηλινού στρατού σε θέσεις του Λιβάνου πολύ κοντά στα σύνορα.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, υπάρχουν ήδη μονάδες του ισραηλινού στρατού μέσα στα εδάφη του Λιβάνου», είπε αρχικά ο ανταποκριτής.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

«Ακούτε αυτή τη στιγμή το ισραηλινό πυροβολικό, το οποίο κάνει πυρά ανάσχεσης. Η περιοχή ανακηρύχθηκε πριν λίγο νεκρή ζώνη, οι Ισραηλινοί προωθούνται όλο και πιο μέσα στον Λίβανο», σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, την ώρα που ακούστηκαν στον αέρα οι πρώτες βολές.

«Πριν από λίγα λεπτά είχαμε από πάνω μας και πολεμικά ελικόπτερα. Η αναμενόμενη χερσαία επέμβαση είναι ενδεχομένως στα πρώτα της στάδια. Ο ισραηλινός στρατός περιμένει την έγκριση του συμβουλίου ασφαλείας», περιέγραψε με τα πυρά να συνεχίζουν να ακούγονται στο βάθος.

«Το ακούτε και από τις εκρήξεις, έχουμε καταιγισμό πυρών, ενώ ακούσαμε και ανταλλαγή πυρών από ελαφρύ οπλισμό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και άλλοι αντιαρματικοί πύραυλοι εκτοξεύονται από ελικόπτερα.

Ορισμένα βρίσκονται πίσω από τους λόφους που έχουμε απέναντί μας», είπε και έκλεισε την απευθείας μετάδοση ο δημοσιογράφος.

To άρθρο Η στιγμή που Έλληνας ρεπόρτερ ακούει σε ζωντανή σύνδεση τα ισραηλινά πυρά που «σκάνε» δίπλα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button