Πολιτική

Η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «Να κάνουμε τα πάντα για να μην ξανακερδίσει ο Κασσελάκης»

Η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «Να κάνουμε τα πάντα για να μην ξανακερδίσει ο Κασσελάκης»

Η Όλγα Γεροβασίλη, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε σήμερα Δευτέρα (23.9.2024) πως δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σημείωσε πως έχει αποφασίσει να μην συμμετάσχει στην εκλογική κούρσα και επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κ. Κασσελάκη».

«Υπάρχει οργανωμένος στρατός δολοφονίας χαρακτήρων, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ένας», προσέθεσε.

Σε ερώτηση τι θα κάνει αν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης η ίδια απάντησε πως «θα δούμε, τα σενάρια είναι πολλά», ενώ στο αν θα ανακοινώσει ποιον θα στηρίξει για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε πως δεν το έχει σκεφτεί ακόμη. 

Συνέχισε λέγοντας πως: «Θέλουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μία εναλλακτική για τη χώρα. Απευθύνεται από το δημοκρατικό Κέντρο έως την Αριστερά».

Σε άλλο σημείο η ίδια σημείωσε πως: «Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής». 

To άρθρο Η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα είναι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «Να κάνουμε τα πάντα για να μην ξανακερδίσει ο Κασσελάκης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button