Υγεία

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο και το λάθος στη Διαύγεια με την Άννα Μαρία

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο και το λάθος στη Διαύγεια με την Άννα Μαρία

Ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών αναμένεται να φέρει στην Αθήνα πλήθος «γαλαζοαίματων». Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια. Επέλεξαν να κάνουν το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο.

Με ένα μεγάλο pre wedding party η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ θα γιορτάσουν τις τελευταίες ώρες πριν τον γάμο τους, στο Βυζαντινό Μουσείο, τον οποίο η τέως βασιλική οικογένεια εξασφάλισε σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι των 15.000 ευρώ. Οι αντιδράσεις είναι συνεχείς ενώ για το θέμα κατατέθηκε επερώτηση από 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν απαντήσεις από τη Λίνα Μενδώνη.

Όλο το ρεπορτάζ παρουσίασε η Νάνσυ Νικολαϊδου στην εκπομπή Buongiorno στο Mega: «Έχει γίνει τεράστιο θέμα για το πώς ανατέθηκε στο Βυζαντινό Χριστιανικό Μουσείο να γίνει εκεί το pre-wedding party και το θέμα είναι ότι η απόφαση αυτή ανέβηκε στη Διαύγεια κανονικά και μέσα αναφέρονται στην Άννα Μαρία – για να της παραχωρήσουν τον χώρο – όχι ως “τέως βασίλισσα, Άννα Μαρία” αλλά ως “αυτής μεγαλειότης βασίλισσας, Άννας Μαρίας” το οποίο και δεν μεταφράστηκε γιατί ήταν στα δανέζικα».

Το έγγραφο αυτό προκάλεσε σάλο γιατί είναι κρατικό έγγραφο και δεν αντέδρασε κανείς και πέρασε έτσι ότι το Χριστιανικό Βυζαντινό Μουσείο δόθηκε για 15.000 ευρώ για διήμερο. «Ούτε παιδικό πάρτι που νοικιάζανε τον χώρο. Δεν αποτιμάται η αξία του μουσείου», σχολίασε με χιούμορ η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: «Κατατέθηκε επερώτηση στη Βουλή από 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυρία Μενδώνη. Μέσω του εγγράφου ζητούν να μάθουν πώς συνάδει ο χαρακτήρας του Μουσείου με τη δεξίωση γαλαζοαίματων και γιατί επετράπη η εκδήλωση αυτή σε έναν χώρο βαρύνουσας σημασίας».

Η µικρή κόρη του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας – Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουµάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέµβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εµφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλµη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουµάρ γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχηµένος δικηγόρος στο Λος Αντζελες. Οι δυο τους ζούσαν στις ΗΠΑ όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ηµεροµηνία του γάµου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες – µέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδηµίας COVID-19.

To άρθρο Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο και το λάθος στη Διαύγεια με την Άννα Μαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button