Υγεία

Ισραήλ: 22χρονη που επέζησε από τη σφαγή στο φεστιβάλ Supernova αυτοκτόνησε στα γενέθλιά της

Ισραήλ: 22χρονη που επέζησε από τη σφαγή στο φεστιβάλ Supernova αυτοκτόνησε στα γενέθλιά της

Την ημέρα των 22ων γενεθλίων της, η Σιρέλ Γκολάν, που κατάφερε να επιζήσει από τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Supernova της 7ης Οκτωβρίου 2023 στο Ισραήλ, έβαλε τέλος στη ζωή της σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύουν οι Times Of Israel, η 22χρονη Σιρέλ είχε καταφέρει να επιβιώσει από τη θηριωδία της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ αλλά τελικά, αφαίρεσε η ίδια τη ζωή της στο διαμέρισμά της, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.

Η οικογένειά της λέει ότι η κοπέλα προσπαθούσε να πολεμήσει τους δαίμονές της μετά το τρόμο της 7ης Οκτωβρίου και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές.

Όπως είπε ο αδερφός της, είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της. Ο ίδιος της είχε τονίσει ότι πρέπει να προσέχει τον εαυτό της με την ίδια να υποστηρίζει ότι η πολιτεία δεν της προσέφερε καμία βοήθεια παρά μόνο η κοινότητα των Nova.

«Αν η πολιτεία την είχε προσέξει, τίποτα από αυτά δε θα είχε συμβεί» είπε ο αδερφός της 22χρονης.

Πάντως το υπουργείο Πρόνοιας, αρνείται τους ισχυρισμούς της οικογένειας, τονίζοντας ότι η Γκολάν «ακολούθησε θεραπεία από το σύστημα Πρόνοιας ακόμη και πριν από τις 7 Οκτωβρίου και ιδιαίτερα μετά».

 

 

To άρθρο Ισραήλ: 22χρονη που επέζησε από τη σφαγή στο φεστιβάλ Supernova αυτοκτόνησε στα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button