Κόσμος

Ιταλία: Ομολόγησε σε live μετάδοση ότι δολοφόνησε τη μητέρα του

Αποτροπιασμό προκάλεσε στην Ιταλία η υπόθεση ενός 50χρονου από Μόντενα, ο οποίος ομολόγησε, κατά την διάρκεια συνέντευξης σε απευθείας τηλεοπτική εκπομπή, ότι δολοφόνησε τη μητέρα του.

Πρόκειται για τον Λορέντσο Καρμπόνε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οποίος, μιλώντας σε απεσταλμένο απογευματινής εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι, ξέσπασε σε λυγμούς και παραδέχθηκε ότι χθες (22/9), δολοφόνησε την μητέρα του, που υπέφερε από άνοια.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε αμέσως τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον μητροκτόνο.

Το πτώμα της ηλικιωμένης βρήκε στο σπίτι της η αδελφή του Λορέντσο Καρμπόνε. Ο ίδιος, στο μεταξύ, είχε απομακρυνθεί, για λίγες ώρες, πηγαίνοντας σε οικογενειακό σπίτι στην εξοχή. Στην συνέχεια, όταν επέστρεψε στην πολυκατοικία όπου ζούσε η μητέρα του, στην είσοδο τον περίμενε ο δημοσιογράφος και ο δράστης, απαντώντας σε ερωτήσεις του, αποφάσισε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον στραγγαλισμό της 80χρονης.

Οι γείτονες και όσοι γνώριζαν τη δολοφονημένη γυναίκα και τον γιο της μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια, πολύ γνωστή στο χωριό, που «δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια ότι θα συμβεί ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό». «Κάθε Σάββατο τους έβλεπα στο εστιατόριο, έπαιρναν πάντα δύο πίτσες σε πακέτο και εμείς ήμασταν σε κατάσταση σοκ», είπε ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας δίπλα στο σπίτι του θύματος, σύμφωνα με την bologna.repubblica.it 

Related Articles

Back to top button