Υγεία

Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι στο GNTM μόνο με γυναίκες»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι στο GNTM μόνο με γυναίκες»

«Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για την περίοδο που συμμετείχε στο GNTM αλλά και τις… ερωτικές διαθέσεις εντός του σπιτιού στο ριάλιτι μόδας του STAR μίλησε, με λεπτομέρειες, η Κάτια Ταραμπανκό όταν συνάντησε τη Δέσποινα Καραβοκύρη στο νέο επεισόδιο του podcast της.

«Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει αποχή από το σ… ήταν στο GNTM, που ήταν για έξι μήνες. Θυμάμαι ότι στο GNTM που ήμασταν στο δωμάτιο με τα κορίτσια, υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν μεταξύ μας και πηγαίναμε με τη σειρά» δήλωσε αρχικά το γνωστό μοντέλο.

«Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο. Το κάναμε rotation αυτό το πράγμα».

«Αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν θα ήθελα να συμμετέχω στον κύκλο του GNTM που έγινε με τα αγόρια. Είναι ένα επαγγελματικό περιβάλλον, δεν μπλέκουμε τα μπούτια μας και, επειδή κάποια στιγμή ο οργανισμός θα το ζήταγε λόγω και της τεστοστερόνης που θα υπήρχε γύρω μας, ήθελα να είναι μόνο γυναίκες» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπανκό.

«Θα συμβούλευα τα επόμενα κορίτσια που θα πήγαιναν να έχουν και ερωτικά βοηθήματα μαζί τους γιατί δεν είναι τόσο εύκολο», κατέληξε.

To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι στο GNTM μόνο με γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button