Υγεία

Καιρός σήμερα: Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Βροχές στη νότια Πελοπόννησο

Καιρός σήμερα: Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Βροχές στη νότια Πελοπόννησο

Ανοιξιάτικο αναμένεται το σκηνικό του καιρού, σήμερα, Δευτέρα (14.10.24), με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες και τις όποιες βροχές να περιορίζονται στη νότια Πελοπόννησο. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 25 με 28 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές

Μακεδονία, Θράκη

Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν στην νότια Πελοπόννησο να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι από βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 25 με 27 και τοπικά στην Κρήτη τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

To άρθρο Καιρός σήμερα: Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Βροχές στη νότια Πελοπόννησο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button