Θεσσαλία

Και επίσημα στα χέρια Καγιούλη ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ

 

Νέα εποχή και στα… χαρτιά για τον Ερασιτέχνη Α.Ο Τρίκαλα. Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο φαινόταν στις αρχές του περασμένου Καλοκαιριού η αλλαγή διοίκησης- ιδιοκτησίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Τρικαλινής ομάδας.

Η εποχή Παρδάλη σταμάτησε σχεδόν με τη λήξη ενός περιπετειώδες πρωταθλήματος και αφού στρώθηκε το έδαφος ξεκινάει επίσημα και νόμιμα η εποχή Καγιούλη. Μια κυριαρχία στο νέο Δ.Σ το οποίο προέκυψε στις χθεσινές εκλογές, με τον ισχυρό οικονομικό παράγοντα να έχει τοποθετήσει σχεδόν το σύνολο της διοίκησης. Από τα 57 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν τα 35.

Πρόεδρος, όπως ήταν γνωστό, εδώ και καιρό, ανέλαβε ο Στέλιος Μπέκας, ενώ εξελέγησαν οι Καγιούλης, Γελεάδης , Σολομωνίδης, Νίκου και οι δύο υπάλληλοι του ΑΟΤ οι Κατσαντώνης και Σαμολαδάς. Για τους τελευταίους υπήρξαν αρκετά σχόλια τα οποία αφορούσαν τη σχέση υπαλλήλου και διοίκησης.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Κερασία Κούρεντα, Αθανασία Γκίκα και Μαρία Τασιούλα.

Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Βάϊος Αναστασίου, Κωνσταντίνος Γιαννούλης και Χριστίνα Αναγνώστου.

Να σημειώσουμε πως πριν την εκλογική διαδικασία ο κ. Αναστασίου έκανε τον διοικητικό απολογισμό, ενώ με πρόταση του κ. Μπέκα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Untitled
Untitled
Untitled

The post Και επίσημα στα χέρια Καγιούλη ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button