Πολιτική

Καραμανλής και Σαμαράς δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραστούν στη γιορτή της ΝΔ – Τι σηματοδοτεί το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Καραμανλής και Σαμαράς δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραστούν στη γιορτή της ΝΔ – Τι σηματοδοτεί το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Μήνυμα ενότητας επιχειρεί να εκπέμψει η Νέα Δημοκρατία με τη μεγάλη κομματική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, την Παρασκευή (04/10/2024), έξω από το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης.

Στην εκδήλωση στη Ρηγίλλης, που θα θυμίζει περισσότερο πάρτι, παρά πολιτική συγκέντρωση έχει κληθεί όλη η ΝΔ, με τον πρωθυπουργό να τηλεφωνεί και να καλεί προσωπικά τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς δεν απάντησαν καταφατικά ή αρνητικά στον Πρωθυπουργό, καθώς ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραστούν ή όχι.

Το τηλεφώνημα επιβεβαίωσε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Πράγματι, επικοινώνησε ο Πρωθυπουργός για να τους προσκαλέσει στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.. Δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν σε αυτή την εκδήλωση, στην οποία το κάλεσμα είναι γενικό προς κάθε Νεοδημοκράτισσα και κάθε Νεοδημοκράτη, παλιούς και νέους φίλους της παράταξης, δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν οι δύο πρώην πρόεδροί μας και Πρωθυπουργοί της χώρας. Ως προς το αν θα παρευρεθούν ή όχι, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να σας απαντήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επικοινωνία μετά την εκδήλωση που είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την οποία οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για πτυχές της πολιτικής της.

To άρθρο Καραμανλής και Σαμαράς δεν έχουν αποφασίσει αν θα παραστούν στη γιορτή της ΝΔ – Τι σηματοδοτεί το τηλεφώνημα Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button