Τοπικά

Καρδίτσα: Σουτάρουμε καλάθια, σερβίρουμε κρασί!

Όταν το τρίποντο συναντάει το Μεσενικόλα – μια χορηγία που μας αποδεικνύει ότι οι νίκες γίνονται καλύτερες με ένα καλό ποτήρι κρασί!

Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και Οινοποιείο Καραμήτρου μαζί στο δρόμο των επιτυχιών!

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει, με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή, την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με το Οινοποιείο Καραμήτρου.

Το Winery Monsieur Nicolas by G. Κaramitros συνεχίζει στο πλευρό της ομάδας μας ως χορηγός για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, αποτελώντας σπουδαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της διαδρομής και των επιτυχιών της όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Το κοινό μας μέλλον, ωστόσο, φαντάζει ακόμη πιο ευοίωνο, καθώς ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για νέες μεγαλύτερες επιτυχίες!

Από την καρδιά της Ελλάδας και τα πλέον ευδόκιμα εδάφη της Λίμνης Πλαστήρα, το Winery Monsieur Nicolas επενδύει καθημερινά στην εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη.

Το έτος 2000, το οινοποιείο (δυναμικής 400.000 φιαλών ετησίως) ξεκινά με την εμφιάλωση του ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ ΟΠΑΠ. Είναι μια ημερομηνία σταθμός για την οικογένεια Καραμήτρου. Έκτοτε, η συνεχής παρουσία σε Εκθέσεις και Γευσιγνωσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο εκσυγχρονισμός και ο εμπλουτισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού του οινοποιείου και οι βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς Οίνου, έχουν κάνει τα κρασιά «Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros» γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Από το «Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros» σήμερα παράγονται περί 300.000 φιάλες το χρόνο. Δέκα επτά ετικέτες από τις ποικιλίες Μαύρο Μεσενικόλα, Λημνιώνα, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο Αμβούργου, Ασσύρτικο, Ροδίτη, Μπατίκι, Chardonnay, Syrah, Gabernet Sauvignon, Carignan περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας των φίλων των κρασιών του οινοποιείου.

Διαθέτει 110 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων και 250 στρέμματα συνεργαζόμενων αμπελώνων της περιοχής, με εγκαταστάσεις στον Μεσενικόλα –στις πλαγιές των Αγράφων, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τη Λίμνη Πλαστήρα- και περιφερειακά της πόλης της Καρδίτσας.

Τα κρασιά «Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros» μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες Κάβες, wine bars, εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα, την Σιγκαπούρη, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστρία, την Κύπρο και τη Νορβηγία και σίγουρα θα εκτιμήσετε την ξεχωριστή τεχνογνωσία κι εξειδίκευση της εταιρίας στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοτεχνία.

The post Καρδίτσα: Σουτάρουμε καλάθια, σερβίρουμε κρασί! appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button