Θεσσαλία

Κασσελάκης: Η «λύτρωση» μετά την ήττα και η κουκούλα που έγινε… σακούλα

Μια ανάρτηση που θυμίζει επεισόδιο από σαπουνόπερα, με καυστικά σχόλια για την πολιτική «γραφειοκρατία» και τις πρακτικές της Αριστεράς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ήττα του στην ψηφοφορία της πρότασης μομφής, αποφάσισε να μιλήσει – και όταν λέμε να μιλήσει, εννοούμε να ρίξει ένα δράμα που θα ζήλευε ακόμα και η πιο αμφιλεγόμενη σαπουνόπερα. Δήλωσε πως είναι «λυτρωμένος», διότι όλοι είδαν «τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που ψηφίστηκα». Ας του δώσουμε ένα χαρτομάντιλο να σκουπίσει τα δάκρυα της αδικίας. Σαν να λέμε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον μαστίγωναν στο πρώτο του μίτινγκ. Πραγματικά, πόσο τραυματικό.

Στη συνέχεια, κάνει λόγο για την «πρωτοφανή» στάση της κομματικής γραφειοκρατίας που δεν αποδέχεται τη «ψήφο των μελών». Ας θυμηθούμε, όμως, ότι ο Στέφανος μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ σαν έκτακτη άφιξη από reality show, προσγειωμένος κατευθείαν από την Αμερική, με την ψευδαίσθηση ότι οι γραφειοκρατίες δεν έχουν δόντια. Κι όμως, έλα που έχουν και μάλιστα δαγκώνουν.

Όσο για το «έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα τα ξέρετε όλα»; Εδώ θα πρέπει να αποφασίσουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Περίμενε δηλαδή έναν χρόνο για να ανακαλύψει ότι η πολιτική δεν είναι καλοκαιρινές διακοπές στο Χάμπτονς; Αν το ήξερε, θα είχε φέρει τουλάχιστον καπέλο για τον ήλιο της αδικίας.

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα, αναφέρθηκε στην «γραφειοκρατία» και τη «νομενκλατούρα» του κόμματος που έφτασαν στο σημείο να «εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής φορώντας τους κουκούλα». Κάπου εκεί η κουκούλα έγινε… σακούλα, και το μυστήριο συνεχίζεται. Μήπως τελικά ο Κασσελάκης προσπαθεί να βρει τον δικό του ρόλο στη «μομφή» της πολιτικής σκηνής, όπως ένας ηθοποιός που ψάχνει απεγνωσμένα τον ρόλο του σε μια παράσταση;

Όπως και να έχει, ο Κασσελάκης θα λογοδοτήσει – αλλά μόνο «στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ». Και κάπου εδώ, αναρωτιέται κανείς, αν το επόμενο επεισόδιο της «Τόλμης και Γοητείας» έχει ήδη γραφτεί ή αν ο Στέφανος σκέφτεται να κάνει… guest εμφάνιση.

The post Κασσελάκης: Η «λύτρωση» μετά την ήττα και η κουκούλα που έγινε… σακούλα appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button