Ελλάδα

Κινητά και social media οδηγούν σε νέες ταυτοποιήσεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Κινητά και social media οδηγούν σε νέες ταυτοποιήσεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σε δύο συλλήψεις και μία ταυτοποίηση ανηλίκων που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, έχει προχωρήσει η αστυνομία, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα κινητά τηλέφωνα των δύο εφήβων που συνελήφθησαν.

Οι έφηβες που έχουν συλληφθεί είναι δύο συμμαθήτριες της 14χρονης που φαίνεται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της στη Γλυφάδα.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως οι Αρχές ερευνούν τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς το «χτύπημα» κατά της 14χρονης οργανώθηκε μέσω social media από συμμαθήτριες της κοπέλας. Σημειώνεται πως, όπως φαίνεται στο βίντεο, το κορίτσι ξυλοκοπείται ενώ πολλά παιδιά κοιτούν αμέτοχα. 

Εικάζεται ότι οι έφηβοι μαζεύτηκαν στο σημείο μέσα από ένα κλειστό γκρουπ στα social media για να δουν την 14χρονη να χτυπά ανελέητα τη συνομήλική της.

Τώρα η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της αρμόδιας υπηρεσίας, ώστε να ταυτοποιήσει πόσοι συμμετείχαν στο κλειστό γκρουπ για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης και πόσοι από αυτούς βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (21.9.2024) στη Γλυφάδα, και συμμετείχαν στο άγριο επεισόδιο είτε χτυπώντας τη νεαρή μαθήτρια, είτε απλά παρακολουθώντας χωρίς να αντιδρούν.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, σημείωσε πως αρχικά συνελήφθησαν δύο 14χρονες συμμαθήτριες της κοπέλας μαζί με τους γονείς τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

 

Η κ. Δημογλίδου σημείωσε πως έχει ταυτοποιηθεί επίσης και μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία συμμετείχε στον ξυλοδαρμό της ανήλικης.

To άρθρο Κινητά και social media οδηγούν σε νέες ταυτοποιήσεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button