Υγεία

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη στο Ηρώδειο προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη στο Ηρώδειο προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα

Συνοδευόμενοι από τον γιο τους, Αλέξανδρο, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας (17.06.2024) στο Ηρώδειο για τη συναυλία προς τιμήν του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη τίμησαν τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα, ο οποίος παραβρέθηκε στο Ηρώδειο σε ειδικό καροτσάκι και αποθεώθηκε από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για τη συναυλία.

Κώστας Καραμανλής, Νατάσα Παζαΐτη και Αλέξανδρος Καραμανλής κάθισαν στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου και απόλαυσαν τη συναυλία.

Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό, στο Ηρώδειο βρέθηκαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα, η Ζωή Ράπτη, η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζη, η Κατερίνα Ευαγγελάτου κ.α..

Στη συναυλία τραγούδησαν ο Τάσος Χριστογιαννόπουλος, η Βασιλική Καραγιάννη, ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Μανουσάκη, ο Σπύρος Σακκάς και η Πέννυ Μπαλτατζή, ενώ τους καλλιτέχνες πλαισίωνε η ορχήστρα Μίμης Πλέσσας και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, με τον σπουδαίο Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο.

Η συναυλία αφιέρωμα είχε τίτλο «Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας».

Φωτογραφίες: NDP / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

To άρθρο Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη στο Ηρώδειο προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button