Τοπικά

Με Γλυκερία διασκέδασαν οι Τρικαλινοί – Μια βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Σε μία συναυλία – αφιέρωμα για τον Μάριο Τόκα

Μια αξέχαστη βραδιά με συγκίνηση, χαμόγελα και τρομερές νότες βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα, Τρίτη, το βράδυ στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Γλυκερία με τους συναδέλφους της Χρίστο Μοδέστου και Μαρία Τύμπα βρέθηκαν στη σκηνή στον προαύλιο χώρο του μουσείου και ερμήνευσαν μερικές μεγάλες επιτυχίες που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, εκατοντάδες κόσμος πλημμύρισε το σημείο, με αποτέλεσμα οι καρέκλες που είχαν απλωθεί στο χώρο να μην ήταν αρκετές, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής να σταθούν όρθιοι και να απολαύσουν το θέαμα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοίκησης Σοφία Αλεστά και η εντεταλμένη σύμβουλος για τις Δημόσιες Σχέσεις Έφη Λεβέντη.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το προδοτικό πραξικόπημα στην Κύπρο και την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο του 1974 και εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων «Εβδομάδα Μουσικής και Τέχνης» για τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

The post Με Γλυκερία διασκέδασαν οι Τρικαλινοί – Μια βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες (ΦΩΤΟ+VIDEO) appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button