Τοπικά

Συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κτιρίων του Δήμου Μετεώρων

Ξεκινά από τον Δήμο Μετεώρων η εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων ασφαλείας (συναγερμού) και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης υψηλής τεχνολογίας σε δημοτικά κτίρια.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 197.606 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Υπέγραψα τη σύμβαση ενός έργου που αναμένεται να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας και να προστατέψει τα δημοτικά κτίρια από ζημιές και φθορές. Τα σχολεία, τα δημοτικά κτίρια ανήκουν σε όλους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα και δεν επιτρέπεται να καταστρέφει τη δημοτική και δημόσια περιουσία.

Οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου ξεκίνησαν από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Θεόδωρου Αλέκου και εμείς σήμερα προχωράμε το έργο προκειμένου άμεσα να ολοκληρωθεί. Όπως κατ’ επανάληψη έχω επισημάνει προχωράμε όλα εκείνα τα έργα που έχουμε «κληρονομήσει» από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή προκειμένου άμεσα να τα αποδώσουμε στους πολίτες».

Τα κτίρια που θα εγκατασταθούν τα συστήματα ασφαλείας

Τα κτίρια στα οποία θα γίνει η εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης είναι: το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας, το 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, το Μηχανοστάσιο Δήμου Μετεώρων, το Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας το Δημαρχείο και το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής.

Related Articles

Back to top button