Θεσσαλία

Μικροί καλλιτέχνες δημιουργούν για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στα Τρίκαλα

Με χρώματα και φαντασία, τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στέλνουν μηνύματα για ασφαλείς και άνετους δημόσιους χώρους.

 Μπογιές, στρατσόχαρτα, πινέλα, πολλή φαντασία και δημιουργικότητα Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρισαν την εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων, με την ενεργή συμμετοχή και στήριξη του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων.

Το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2024 παιδιά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων συγκεντρώθηκαν στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, καθώς η βροχή δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στον Ληθαίο ποταμό, όπως είχε προγραμματιστεί.

Με την καθοδήγηση των μελών του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων, τα παιδιά άφησαν τη φαντασία τους να δημιουργήσει στο χαρτί, με πινέλο, μπογιά και παιχνίδι. Κεντρικό μήνυμα, ο δημόσιος χώρος και η συνεργασία όλων για ασφαλείς και άνετες προσβάσεις σε πεζούς, εμποδιζόμενα άτομα, ποδηλάτες.

Από τον Σύλλογο των Ζωγράφων, εκτός από την πρόεδρο κ. Γωγώ Ράγια, συμμετείχαν οι κ.κ. Μαριάνθη Χαρίση,  Δημήτρης Τσίκος, Ελένη Καράση, Καλλιόπη Κουνάβα.

The post Μικροί καλλιτέχνες δημιουργούν για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στα Τρίκαλα appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button